Nieuws

7 maart 2022

Onze projectleider Manon Hillegers en clusterleider Loes Keijsers gaan samen in gesprek met Spark Magazine. Zij vertellen o.a. over ons samenwerkingsverband eHealth Junior, de GrowIt! app en geven hun mening over elkaar!

Nieuwsgierig?


Lees hier verder

15 februari 2022

Aanstaande vrijdag 18 februari 2022 spreekt onze clusterleider Loes Keijsers haar oratie uit over ontwikkelende pubers. Hoe kunnen ouders jongeren het beste steunen? Wat werkt wel? En wat werkt niet? En hoe komen we er achter wat er werkt voor elk uniek kind en gezin?

De livestream is vanaf 15.55 online bij te wonen, zie de link voor meer informatie:


Lees verder

25 november 2020

Bijna 5 miljoen voor eHealth platform chronisch zieke kinderen

Geweldig nieuws! Het samenwerkingsverband eHealth Junior krijgt maar liefst 4,9 miljoen euro van het programma ‘Onderzoek op Routes door Consortia’ van de NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek). Dit bedrag is bestemd voor het ontwikkelen van een platform met kwalitatief hoogwaardige apps voor 1 miljoen chronisch zieke kinderen. De apps signaleren en voorkomen psychologische problemen en bevorderen het speelgedrag. Met als missie om er voor te zorgen dat deze kinderen, ondanks hun ziekte, gelukkig door het leven kunnen gaan en veerkrachtig opgroeien.


Lees verder